Wij horen graag van u!

Via onderstaande gegevens kunt u ons bereiken. 

info@despandoekgigant.nl

over ons

De Spandoekgigant is in 2014 opgericht en levert aan de private en zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben de grafische afdeling, marketing en productie in huis. 

Ons product
Wij printen uitsluitend spandoeken op PVC materiaal en wij kunnen printen tot een hoogte van 320 centimeter. Tevreden kunnen wij een scherpe prijs-kwaliteit verhouding geven aan onze klanten. Ons duurzaam spandoekmateriaal is brandvertragend, waterbestendig en wordt geleverd met een kleurgarantie van 3 jaar. Al onze producten zijn gepersonaliseerd en daarom uniek. Kies zoveel foto’s en afbeeldingen op het spandoek als u wenst. Net zoals een Albelli fotoboek, kan een spandoek leuke fotomomenten weergeven en behoort daarom tot de fotocadeau’s. Extra leuk bij thuiskomst, als feestversiering, aankondiging of promotionele acties.
Wat betreft afwerking, men kan kiezen voor een afwerking met zeilringen om de 50 of 30 centimeter. Spandoeken worden geleverd in witte, vierkante kartonnen dozen met een lengte vanaf 150 centimeter.

Ons assortiment
Ook verkopen wij spinhaken en bij ons kantoor in Almelo worden bijpassende wenskaarten aangeboden. Makkelijk en origineel feestelijk! Neemt u een kijkje indien u het spandoek bij ons komt ophalen. 

Bedrijfsgegevens

www.despandoekgigant.eu is een onderdeel van:
M.A.G. Media Adviesgroep V.O.F.
KVK 08119381
BTW nr. NL001508562B08
IBAN nr. NL89ABNA0229616291
Schipbeekstraat 26 – 7607 LS Almelo

Stuur ons een berichtje